COMPLEX ESPORTIU RIEMBAU
Santiago Rusiñol, s/n
17250 Castell-Platja d'Aro
Girona - Spain 

(+34) 972 82 57 82

 

activitats dirigides

  • Classes dirigides durant tot el dia. Gran varietat de disciplines i horaris per poder adaptar-les a totes les necessitats.
    More

cursos de natació

  • Qualsevol edat és bona per aprendre a nedar.  
    More

neurorehabilitació i rehabilitació aquàtiques en traumatologia

club de natació

  • Fomentar el treball en grup, l'auto superació i gaudir de l'aigua són els principals objectius del Club Natació Riembau Platja d'Aro. 
    More

Club Natació Riembau

Fomentar el treball en grup, l'auto superació i gaudir de l'aigua són els principals objectius del Club Natació Riembau Platja d'Aro. 

L'equip, l'únic del Baix Empordà que està adherit a la Federació Catalana de Natació, avarca tot tipus de categories: des dels pre-benjamins (de només 8 anys) passant pels benjamins, alevins, infantils, juniors, absoluts i fins arribar als màsters, obert a tots aquells adults de tinguin ganes de nedar.

Els esportistes de les categories més joves realitzen diverses competicions arreu de Catalunya que els ajuden a sociabilitzar-se amb nedadors d'altres clubs.

Pel que fa als màsters, a part de la piscina, també fan sortides a mar que els permeten estar en contacte amb la natura i fer una pausa en les responsabilitats diàries. 

club-natacio-riembau