COMPLEX ESPORTIU RIEMBAU
Santiago Rusiñol, s/n
17250 Castell-Platja d'Aro
Girona - Spain 

(+34) 972 82 57 82

 

activitats dirigides

  • Classes dirigides durant tot el dia. Gran varietat de disciplines i horaris per poder adaptar-les a totes les necessitats.
    More

cursos de natació

  • Qualsevol edat és bona per aprendre a nedar.  
    More

neurorehabilitació i rehabilitació aquàtiques en traumatologia

club de natació

  • Fomentar el treball en grup, l'auto superació i gaudir de l'aigua són els principals objectius del Club Natació Riembau Platja d'Aro. 
    More

teràpies aquàtiques

Terapia aquàtica individualitzada amb la nostra fisioterapeuta Laura a la piscina del Complex Esportiu Riembau de Platja d'Aro

NEUROREHABILITACIÓ AQUÀTICA I REHABILITACIÓ AQUÀTICA EN TRAUMATOLOGIA.

 

¿Beneficis de la terapia aquàtica?

Dins de l'aigua s'obté una disminució del pes corporal. Això facilita l'execució d'alguns exercicis i dóna seguretat als moviments, afavoreix la tonificació muscular a nivell global i ens ajuda a treballar l'amplitud articular (disminuint alhora el seu impacte). Millora la flexibilitat, la coordinació i la capacitat aeròbica i afavoreix un bon patró respiratori. També redueix el dolor i l'espasticitat, i ens aporta una facilitació propioceptiva, i una estimulació i control motriu.

Les seves propietats tèrmiques ajuden a la viscoelasticitat dels nostres teixits i activen la circulació venosa. L'aigua té també un efecte de relaxació muscular i d'estimulació del sistema nerviós central. A més, dins de l'aigua es consumeix menys oxigen que en el treball en sec.

Rehabilitació aquàtica amb fisioterapeuta especialitzat a la piscina del Complex Esportiu Riembau de Platja

  

¿Què us proposem?

Exercicis i moviments guiats per un fisioterapeuta, amb finalitats de teràpia i prevenció.

Tractaments individuals i especialitzats amb un programa d'exercicis específic a cada pacient i patologia o afecció, amb l'objectiu de prevenir, millorar o tractar els estadis més inicials o avançats de la patologia.

Sessions personalitzades de rehabilitació i sessions en grup

Matins de dilluns a divendres - Hores convingudes -

Fisioterapeuta: Laura Trujillo (col.núm:10443)

 fisioterapia-acuatica-complex-esportiu-riembau-2

 

Rehabilitación acuática en traumatología en el Complex Esportiu Riembau Pdf - Rehabilitació aquàtica en el Complex Esportiu Riembau de Platja d'Aro